DD povesteşte cum ciocnea ouă cu Barbu în „maşina poporului”

Dezvăluire inedită făcută de Dan Diaconescu  luni seara la o televiziune centrală de ştiri despre campania electorală de anul trecut în care acesta a fost implicat la Târgu Jiu. Fostul contracandidat al lui Victor Ponta de pe Colegiul 6 a dezvăluit că, în timp ce lumea îl credea plin de bani, el mânca ouă în Rollce-Royce-ul care stârnea atâtea invidii prin oraş acum un an.

Partener la mâncatul ouălor îi era nimeni altul decât Tudor Barbu, amândoi promiţându-şi că vor lupta pe viaţă împotriva „ciocoilor”.  „Eu m-am dus cu el la Târgu Jiu şi aveam câteva ouă fierte în desagă şi am spart ouăle fierte de portiera Rollce-ului ca să le mâncăm. Le-am decojit ca să le mâncăm pe drum şi am jurat că-i omorâm pe ciocoi”, a spus Diaconescu într-o intervenţie televizată la B1 TV, în emisiunea lui Robert Turcescu.

Fostul candidat de pe Colegiul 6 a comentat şi trecerea lui Barbu de la PPDD la PC, mai ales că în emisiunea respectivă a fost difuzată o înregistrare de la fostul OTV în care Tudor Barbu îl făcea cu ou şi cu oţet pe Dan Voiculescu şi televiziunile patronate de acesta. Dan Diaconescu s-a declarat uimit de rapiditatea cu care Barbu s-a dezis de propriile sale afirmaţii şi a trecut la Partidul Conservator fără să aibă vreo remuşcare. „Mă jur că nu e vina mea, m-au trădat oameni cu stare materială şi la care nu mă aşteptam să mă vândă. Tudor Barbu nu am aflat pe ce s-a vândut şi pentru ce s-ar putea vinde omul. Am găsit pe Youtube o emisiune a OTV din ianuarie în care domnul Tudor Barbu cu multe argumente l-a acuzat pe Felix, pe Varanul, de toate ilegalităţile pe care le-a făcut în ultimii 20 de ani. Punea mult patos şi spunea că Voiculescu e un hoţ, un nenorocit, că cine pleacă de la PPDD la PC e un trădător. Aşa de mult mi-a plăcut emisiunea aia şi cum să se schimbe un om la câteva săptămâni ca Tudor Barbu şi să se mute direct la PC. Nu a fost nici măcar o săptămână independent, cum au făcut alţii”, a spus Dan Diaconescu.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: