De azi se circulă pe patru benzi la stadion

Lucrările de asfaltare la zona din bulevardul Constantin Brâncuşi, afectată în ultimii cinci ani de lucrările efectuate la stadionul din Târgu Jiu, s-au finalizat. Autorităţile anunţă că din acest week-end se va putea circula normal pe toate cele patru benzi ale bulevardului.

Singura zonă în care încă se mai lucra în ultima săptămână la stadion era cea din faţa arenei, pentru asfaltarea a jumătate din benzile stradale ale bulevardului Constantin Brâncuşi, partea care fusese afectată de lucrări. Scuarurile din zonă au fost amenajate şi umplute cu pământ pentru plantarea de flori şi copaci.

Viceprimarul Aurel Popescu a anunţat vineri că din acest weekend se poate circula pe două benzi, în zona primăriei, după ce fost reparată şi porțiunea de drum ce face legătura cu zona pietonală a stadionului. „A fost finalizată şi partea de bandă carosabilă care a fost ocupată în această perioadă de cinci ani de zile de când s-a demarat investiţia la stadion. Începând din acest week-end pe bulevarul Constantin Brâncuşi se va putea circula pe două benzi şi pe sensul din faţa stadionului”, a spus Popescu.

De fapt bulevardul nu mai are de mult timp patru benzi pentru că prima, cea din faţa primăriei, a devenit parcare pentru instituţiile şi firmele care îşi au sediile în zonă.

Vizualizări: 3,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: