De ce trebuie să vă feriţi de avocatul Marcel Donoiu

În 2006 moare Gugea Constantin, un om oarecare. Imediat, ultima soţie, Gugea Elena, şi cei trei copii ai defunctului introduc acţiunea de partaj succesoral pentru a împărţi averea mortului: un apartament în Tg Jiu şi un autoturism Dacia 1300.  În cele din urmă avocatul devine proprietar. Întreaga poveste, în această seară, la Panoul de Onoare, cu începere de la ora 19.15, într-o emisiune realizată de Narcis Daju.

Deşi imobilul nu se afla în proprietatea sa exclusivă, în ianuarie 2007, când partajul se afla pe rolul Judecătoriei Tg Jiu, Gugea Elena vinde apartamentul mamei avocatului care o reprezenta în partaj. Deşi ştia că apartamentul este în litigiu, avocatul Marcel Donoiu semnează contractul de vânzare – cumpărare, ca martor. Totodată, conform propriei mărturisiri, numără personal cele 700 milioane lei vechi plătite de mama sa, în contul apartamentului, către clienta sa, Gugea Elena. Partajul se finalizează în 2008. Fiecăruia din cei 4 moştenitori le revine o pătrime din apartament. Instanţa lasă imobilul lui Gugea Elena şi o obligă la plata unei sulte de câte 400 milioane lei vechi către cei trei copii ai mortului. Desigur, apartamentul era deja vândut, către mama avocatului. Nici până astăzi nu s-au plătit sultele dispuse de instanţă.

Mai mult, în paralel cu acţiunea de partaj, mama avocatului a intentat acţiune împotriva lui Gugea Elena, obligând-o să autentifice notarial contractul de vânzare-cumpărare. Bănuiţi cine “a apărat-o” pe Gugea Elena în acest dosar- Fiul celei care a iniţiat acţiunea: avocatul Marcel Donoiu. Bănuiţi cam ce pledoarie a avut în instanţă acest avocat- I-a făcut pârtie mamei sale către câştigarea procesului, fireşte, în detrimentul clientei, Gugea Elena.

Cu toate că părţile vătămate, adică cei trei copii ai defunctului, au sesizat asociaţiile profesionale ale avocaţilor, Marcel Donoiu este încă avocat.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: