De Crăciun: Cărți și dicționare, cadouri pentru mii de copii din Târgu Jiu

Cadouri mai puțin obișnuite pentru mii de copii din Târgu Jiu. Municipalitatea pregătește lista de daruri pentru Crăciun. Pe lângă fructe și dulciuri, autoritățile vor să adauge în pungile copiilor și cărți sau dicționare. În total, vor fi pregătite 7.000 de cadouri pentru copiii din Târgu Jiu.

Înscrierile se vor putea face de săptămâna viitoare. “Vor fi ceva surprize pe care le-am pregătit, dar am vrut să facem de astăzi publice datele pentru cadourile de Crăciun pe care le oferim copiilor din Târgu Jiu. Bugetele sunt alocate pentru colindătorii din Târgu Jiu. Înscrierile vor fi puțin mai devreme, între 2 și 5 decembrie”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Edilul a explicat că, în acest an, darurile vor arăta altfel. Nu vor fi doar dulciuri cumpărate pentru copii: „Ne-am dori să fie un cadou special. Nu o să vă dezvăluim surpriza. Pe lângă dulciurile și ce primesc de sărbători copiii, ne-am gândit să le oferim și cărți copiilor care vor veni, în funcție de vârstă. Vom avea pachete gratuite. Asta vom cere prin caietul de sarcini. Le vom oferi cărți, dicționare sau alte materiale de genul acesta”.

Darurile vor fi oferite înainte de Crăciun, la Primăria Târgu Jiu. Autoritățile vor să pregătească 7.000 de cadouri. „Datele pentru oferirea acestor cadouri, 17, 18, 19 decembrie. În Sala de Căsătorii, vom oferi aceste cadouri celor care se vor înscrie la sediul din strada Crișan. Ne așteptăm la foarte mulți copilași. Vom pregăti 7.000 de cadouri pentru copiii din Târgu Jiu. Vom avea un Moș, un brad aranjat în mod deosebit”, a mai precizat edilul.

Vizualizări: 1,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: