De dragul funcțiilor, Buleteanu şi Vulpe nu mai pleacă din PP-DD!

Noaptea a fost un sfetnic bun pentru unii membri ai PP-DD Gorj. Doi dintre cei care au declarat joi că vor părăsi partidul, vineri s-au răzgândit. Este vorba despre Constantin Buleteanu și Mihai Vulpe. Cei doi nu sunt dispuși să renunţe la funcţiile de consilieri locali.

 

Gheorghe Pecingină a fost cel care i-a anunţat pe Constantin Buleteanu şi pe Mihai Vulpe ca fiind printre cei care au decis să-şi dea demisiile din Partidului Poporului-Dan Diaconescu. „Mulţi dintre ei mă vor urma. Aveţi aici şi pe domnul Vulpe, vedeţi şi pe domnul Boian. O să-şi de a demisia şi domnul Buleteanu, am discutat cu el. Era într-o şedinţă pe comisii de la Consiliul Local. O să le găsescă înlocuitori”, a declarat Pecingină în conferinţa de presă.

 

Vulpe, confuz 

 

Posibilitatea de a ocupa o funcție de consilier local i-a schimbat părerea lui Mihai Vulpe. Acesta a fost joi la conferinţa de presă, cu cei care au demisionat şi li s-a alăturat tacit acestora. Vulpe a bătut în retragere, vineri, pentru că are mari şanse să prindă un post de consilier local, fiind următorul pe listă după Vasile Boian, care a demisionat. „Nu m-am răzgândit. Aţi văzut cumva că mi-au dat demisia. A fost doar o intenţie, pentru că joi a fost o situaţie tensionată, agitată şi m-am gândit că asta e pozitia. Oamenii mi-au spus să nu cedez. M-am gândit atunci că nu e locul meu acolo, dar colegul meu, domnul Buleteanu mi-a spus să mergem înainte”, a spus acesta.

Un alt amic de-al lui Pecingină, Constantin Buleteanu, susţine că joi, când cei din fruntea Partidului Poporului îşi dădeau demisiile, nu a fost întrebat dacă li se alătură. Buleteanu susţine că nu şi-a dat demisia şi nici nu are de gând să facă acest lucru. „Vă spun sincer că nu mi-am dat nicio demisie din Partidul Poporului-Dan Diaconescu şi din nici din funcţia de consilier local. Eu eram în sedinţa pe comsii când au apărut informaţii că eu aş fi demisionat. Nu am fost întrebat de aşa ceva, doar mi s-a spus că cei din fruntea partidului vor să demisioneze. Eu nu vreau să fac acest lucru pentru că am primit multe telefoane de la oameni care mi-au spus să rămân şi în plus de asta oamenii m-au ales”, a declarat Buleteanu.

 

 

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: