Debut fericit pentru Grigoraş şi jucătorii bosniaci

Debutul pe banca pandurilor al lui Petre Grigoraş a fost unul fericit, noul tehnician reuşind să schimbe ceva în jocul echipei. Pe lângă debutul antrenorului la Pandurii, în jocul cu Sportul s-au mai consemnat două debuturi, cele ale jucătorilor bosniaci veniţi de la Dinamo, Maxumici şi Vranjikovici.

„E un debut fericit chiar dacă jocul nu a fost unul pe placul meu şi pe aşteptările mele”, a mărturisit după meci antrenorul Grigoraş. În plus, schimbările efectuate în primul unsprezece în care au apărut jucători noi au dus şi acestea la obţinerea victoriei. „Am vrut să schimb ceva la echipă pentru că era nevoie de o schimbare şi era normal atâta timp cât în zece etape lucrurile nu au decurs aşa cum trebuia”, a spus Grigoraş care recunoaşte că intrările celor doi bosniaci au avut şi efecte benefice dar cei doi mai au de lucrat: „Am văzut şi eu la Maxumici lipsa jocurilor, nu a jucat destul de bine şi s-a văzut că nu are meciuri. Vranjkovici iarăşi vine după o perioadă mai lungă de pauză şi are astfel de probleme, s-a simţit lipsa jocului şi a ritmului de joc şi la el”.

Faptul că şi Cardoso a lipsit o perioadă de pe teren şi-a spus cuvântul, el accidentându-se rapid şi fiind nevoie de o schimbare din prima repriză. „La Cardoso, care în ultimele patru jocuri nu a evoluat, s-a simţit absenţa de pe teren şi a cedat destul de repede. Am fost nevoit să fac schimbări destul de repede şi am ajuns în minutul 70 în imposibilitatea de a nu mai putea face o schimbare pe care chiar aş fi dorit să o fac, chiar dacă nu cerea Vranjkovici aş fi făcut-o eu. A tras de el cât s-a putut dar e bine că s-a terminat cu bine chiar dacă jocul nu a fost unul strălucit”.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: