Deces neaşteptat al unui consilier local din Târgu Jiu

Situaţie tristă în Consiliul Local Târgu Jiu, unde, la doar câteva ore de la ultima şedinţă la care participase, unul dintre aleşii locali a murit subit în cursul nopţii de luni spre marţi.

Constantin Blejan, ales la al doilea mandat pe listele USL, din partea PSD, a sfârşit la doar 56 de ani, el fiind cunoscut cu probleme cardiace. La şedinţa de luni, ultima la care a participat, nu a dat vreun semn că ar avea vreo problemă atât de gravă încât sfârşitul să-i fie pe aproape, dar, în cele din urmă, acesta a pierdut bătălia cu viaţa, spre regretul tuturor celor care l-au cunoscut şi apreciat.

Moartea acestuia l-a pus într-o situaţie delicată pe fostul prefect Ştefan Popescu Bejat, al cărui nume este destul de asemănător, la pronunţare, mai ales pentru necunoscători. Ieri spre prânz fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu s-a văzut chiar nevoit să dezmintă el că ar fi avut probleme de sănătate grave şi chiar mai mult, că ar fi murit. „E un zvon din acesta care a circulat fantastic de repede. M-au sunat rudele să mă întrebe dacă sunt bine, am oameni care au mers pe la spital să vadă dacă am fost internat pe acolo şi ce probleme am. Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos şi că pot să vă asigur personal că sunt împreună cu soţia la tratament la Săcelu. Am rămas uimiţi când am aflat despre acest zvon”, spune fostul prefect Ştefan Popescu Bejat.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: