DECIZIE! Luminița Popescu nu revine în fruntea UCB

Luminița Popescu nu revine în fruntea Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, deși a câștigat procesul cu șefii instituției.

Ea a obținut definitiv o hotărâre prin care a anulat un ordin din 2017 al Ministerului Educației Naționale, în baza căruia fusese revocată din funcția de rector.

Numai că, între timp, la UCB s-a organizat un concurs public pentru alegerea rectorului, funcție câștigată de Sorin Purec la începutul anului trecut.

Senatul UCB a luat act, zilele trecute, de ordinul ministrului educației privind punerea în executarea a sentinței definitive obținute de fostul rector. Tot în aceeași ședință, conducerea UCB „a luat act de ordinul ministrului educației nr. 5307 din 21 septembrie privind constatarea încetării de drept a mandatului doamnei prof. univ. dr. Luminița Georgeta Popescu, în funcția de rector al Universității «Constantin Brâncuși»” din Târgu-Jiu”.

Cu alte cuvinte, Luminița Popescu a câștigat mult prea târziu războiul cu șefii universității, încetându-i de drept mandatul de rector obținut în 2016.

Vizualizări: 2,999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: