CSM Târgu Jiu şi-a îndeplinit obiectivele din primul an de existenţă

Clubul Sportiv Municipal din Târgu Jiu a încheiat prematur primul an din existenţa sa competiţională, dar se poate mândri totuşi cu rezultatele obţinute. Atât la senori cât şi la juniori şi copii s-au obţinut rezultate nesperat de bune pentru un club nou înfiinţat.

 Din punct de vedere sportiv echipele CSM Târgu Jiu aflate în competiţiile de seniori şi-au îndeplinit obiectivele propuse chiar dacă sezonul s-a încheiat brusc. La momentul respectiv ambele echipe de seniori erau în obiective şi cu şanse de a ajunge la final de sezon acolo unde şi-au propus.
Directorul clubului, Robert Bălăeţ, se declară mulţumit de rezultate dar regretă totuşi faptul că nu s-a putut juca până la final. „Eu personal aş fi fost mai mulţumit să jucăm dar sunt mulţumit de ce am realizat la CSM. A fost o decizie a federaţiilor care ştiam că se va lua. Noi eram în obiectiv la baschet, echipa a rămas în Liga Naţională de Baschet Masculin iar la handbal atât cât ne-am propus, atât am reuşit, şi nici nu puteam mai mult pentru că nu puteam concura cu cele două echipe de pe primele locuri care au bugete imense. Deci sunt foarte mulţumit de îndeplinirea obiectivelor”, a spus directorul tânărului club din Târgu Jiu adăugând la capitolul mulţumiri şi rezultatele juniorilor dar şi faptul că au fost atraşi către sport sute de copii: „La juniori sunt foarte mulţumit pentru că echipa de junioare trei a fost în primele şase iar la baschet colaborarea cu CSS Târgu Jiu a fost fantastică şi trei echipe au mers la turneele finale. Au venit şi foarte mulţi copii către aceste sporturi, deci putem spune că a fost un prim an bun pentru CSM Târgu Jiu. Păcat doar că s-a încheiat prematur”.

CSM Târgu Jiu a început efectiv să funcţioneze în vara anului 2019, după o lungă serie de scandaluri legate de conducerea clubului. Din păcate bugetul redus din primul an nu a permis obiective foarte îndrăzneţe pentru echipele de seniori dar la juniori s-au format o serie de echipe care vor fi pepiniere pentru aceste formaţii care evoluează în campionatele naţionale.

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: