Deficienţele de la Sala Sporturilor, la urechile CNI

Problemele constatate la Sala Sporturilor din Târgu Jiu vor fi remediate de firma constructoare cât mai curând. Este asigurarea venită de la primarul Marcel Romanescu, după ce a anunţat Compania Naţională de Investiţii şi firma constructoare de existenţa acestor nereguli la obiectivul sportiv.

Primarul Marcel Romanescu a explicat că problemele vor fi remediate pentru că investiţia este în perioada de garanţie. După ce s-a constatat că în Sala Sporturilor plouă ori sunt probleme ce ţin de canalizare, edilul a anunţat că a chemat la faţa locului reprezentanţii firmei constructoare şi ai Companiei Naţionale de Investiţii.

„Au fost identificate de către Direcţia de Patrimoniu probleme. Reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii şi reprezentanţii constructorului au fost prezenţi la Târgu Jiu, marţi. Au luat în primire toate aceste probleme. S-a stabilit ca, în perioada următoare, constructorul să remedieze aceste lucruri. Lucrarea este în perioada de garanţie timp de doi ani de zile, însă eu nu aş vrea să treacă atâta timp pentru că e posibil să avem nevoie să organizăm competiţii în Sala Sporturilor şi am încercat să forţăm lucrurile pentru ca aceste probleme să fie remediate”, a declarat Marcel Romanescu.

Chiar în aceste zile, firma constructoare va identifica problemele şi va trece la remedierea lor. „Constructorul va reveni în această săptămână şi va prelua toate aceste probleme să le remedieze. Nu am stat cu mâinile în sân. Am notificat Compania Naţională de Investiţii, cea care a preluat lucrarea şi a predat-o Primăriei Târgu Jiu şi au venit şi ei în teren”, a mai spus primarul Romanescu.

Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: