Delegaţie PSD - PPDD în teritoriu pentru noi majorităţi

O delegaţie formată din membri PSD şi PP-DD, condusă de vicepreşedinţii Ciprian Florescu şi Robert Filip, va pleca de astăzi în teritoriu în speranţa de a forma noi majorităţi în aproximativ 20 de localităţi din judeţ. Reprezentanţii PP-DD Gorj spun că vor profita de această ocazie pentru a face şi analiza organizaţiilor locale. „Luni este prima zi de teritoriu pentru analize în organizaţiile locale şi posibile majorităţi în consiliile locale. Acolo unde situaţia va permite vom încerca să obţinem şi posturile de viceprimar. În prima fază sunt vizate 20 de localităţi din diferite zone ale judeţului”, a declarat Robert Filip, vicepreşedintele PP-DD Gorj.

La rândul său, Ciprian Florescu spune că vor fi purtate discuţii cu fiecare primar în parte. „Ne-am luat angajamentul că vom discuta cu fiecare primar în parte şi cu consilierii locali, iar în funcţie de cât de oportună va fi modificarea vom trece la demararea procedurilor. Cei de la PP-DD au venit cu propuneri de a schimba viceprimarii în localităţi precum: Baia de Fier, Cruşeţ, Schela, Căpreni, Licurici, Stăneşti, Slivileşti, Schela, Văgiuleşti, şi Câlnic”, a declarat Ciprian Florescu.

Deşi în mai multe localităţi primarii nu sunt de acord cu schimbarea viceprimarilor la jumătatea mandatului, reprezentanţii PSD şi PP-DD speră ca lucrurile să se rezolve până la începerea campaniei pentru alegerile prezidenţiale. „Sperăm ca lucrurile să se rezolve până la începerea campaniei electorale. Această colaborare nu se consumă cu săbiile ascuţite şi cu iataganele scoase, ci vom merge pe înţelegere şi încredere”, a mai precizat Ciprian Florescu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: