Delia Mercioiu vorbeşte despre contestaţia făcută de Bocşe

Fosta directoare de la APIA, Delia Mercioiu, comentează pentru ziarul Pandurul contestaţia făcută de Iulian Bocşe în privinţa concursului câştigat de Corina Dorobanţu. “Eu şi Corina Dorobanţu suntem prietene, iar domnul Bocşe probabil vrea să îşi facă publicitate prin intermediul nostru”, aşa explică Mercioiu contestaţia făcută de Iulian Bocşe în privinţa concursului de la APIA.

Iulian Bocşe, preşedintele unei asociaţii numite ADER, a contestat concursul de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură pe motiv că noua directoare Corina Dorobanţu nu are vechimea necesară.

Imediat a apărut şi numele fostei directoare, Delia Mercioiu, dat fiind că în presă au apărut mai multe articole în care se relata despre o apropiere între aceasta şi Bocşe. Fostul director de la APIA Delia Mercioiu a făcut declaraţii presei după mult timp în care s-a tot vorbit de viaţa ei personală, şi astfel a fost târâtă în acest scandal şi instituţia pe care a condus-o, motiv pentru care nu a mai primit aviz din partea PDL pentru a mai participa la concurs. „Nu înţeleg ce vrea să facă, dar m-am săturat de scandal la APIA. Vrem să ne mai întrebaţi şi de cum se desfăşoară activitatea la noi şi să lăsăm la o parte chestiunile personale.Noi suntem amici, dar văd că are o problemă cu amândouă, nu ştiu de ce“, spune aceasta.

“Nu am ştiut ce face domnul Bocşe, am fost cu Corina Dorobanţu la concurs pentru că îi era teamă. Dânsul s-a întâlnit atunci cu ea pe scări şi i-a întors spatele. Se întâmpla în ziua în care a făcut plângerea penală. Dânsul să îşi vadă de problemele lui”

Delia Mercioiu, fost director APIA Gorj

“Între mine şi doamna Mercioiu nu este nicio problemă. A fost cu mine la concurs, suntem prietene. Dacă nu ar fi fost cu mine la concurs, eu cred că domnul Bocşe nu ar fi fost supărat. Nu ştiu ce e în mintea lui”

Corina Dorobanţu, director APIA Gorj

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: