Demersuri pentru realizarea unei săli de sport la Dragoteşti

Veşti bune pentru cetăţenii din Dragoteşti, dar şi ai localităţilor învecinate comunei. Autorităţile locale din Dragoteşti fac demersuri în această perioadă pentru a obţine fonduri prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru realizarea unei săli de sport de capacitate mare. 

Investiţia va fi realizată în apropierea sediului în care îşi desfăşoară activitatea în prezent primăria Dragoteşti. Autorităţile locale spun că au întocmit studiul geotehnic pentru realizarea sălii de sport, iar dacă CNI va fi de acord să finanţeze această investiţie, atât cetăţenii din comună, cât şi din localităţile din vecinătate vor putea beneficia de un spaţiu conform în care să desfăşoare activităţi sportive. “Pregătim mai multe investiţii pentru anul 2016. În prezent facem demersuri pentru înfiinţarea unei săli de sport, ce se va construi în comuna Dragoteşti, în zona primărie, unde avem prins si Planul Urbanistic Zonal. Proiectul privind sala de sport este desfăşurat prin CNI. Am lucrat la cartea funciară. Sala de sport era chiar necesară, atât pentru noi, locuitorii comunei Dragoteşti, cât şi pentru localităţile cu care ne învecinăm, deoarece cea mai apropiată sală de noi este la Turceni, la Motru sau la Târgu Jiu. De fiecare dată trebuie să mergem în altă parte ca să facem mişcare, să jucăm fotbal. Avem şi competiţii între noi şi cred că şi colegii mei din localităţile Slivileşti, Bolboşi, Mătăsari, chiar şi Borăscu, sunt de acord ca să se construiască o sală  de sport la Dragoteşti”, a declarat Vili Pasăre, primarul comunei Dragoteşti.

În comuna Dragoteşti s-au format şi desfăşoară activităţi sportive trei echipe de fotbal, una de seniori - „Unirea” Dragoteşti, şi două de juniori - „Viitorul” Dragoteşti.

 Alte investiţii

Primăria Dragoteşti va demara în următoarea perioadă şi lucrările de asfaltare a trei drumuri din comună. Este vorba de şoselele din satul Valea Rea, zona Trestioara, şi un altul din Valea Sălcii. Autorităţile locale spun că lucrările vor fi scoase la licitaţie în cel mult două luni. Aceste investiţii vor fi realizate din fonduri guvernamentale, finanţate prin Ministerul Dezvoltării.

Galerie foto



Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: