DEMISIE: Deputatul Cupă, numărul 10

Deputatul Ion Cupă a demisionat din PNL şi a anunţat că în câteva zile se va înscrie la partidul pe care îl va lansa Călin Popescu Tăriceanu. El este al zecelea deputat PNL care părăseşte partidul în ultimele săptămâni.

Demisia lui Cupă nu este surprinzătoare dat fiind că el, ca şi alţi deputaţi din PNL, a participat la lansarea ONG lui Tăriceanu, care se va transforma în partid şi va lua liberalii nemulţumiţi de fuziunea cu PDL. Şi Cupă a ales să plece din PNL tot din cauza fuziunii cu PDL, partidul pe lista căruia acesta a câştigat postul de deputat. „Am spus că aştept congresul şi voi lua o decizie. Nu numai eu, şi alţii. Am zis că poate se schimbă ceva la partid, dar nu a fost aşa“, a spus deputatul de pe colegiul 1. „PNL, aşa cum îl ştim cu toţii, nu mai există, după ce conducerea sa a decis abandonarea identităţii politice, a istoriei, a tradiţiilor sale politice şi organizatorice. Această manevră politică sinucigaşă îşi va arăta consecinţele pentru PNL în perioada următoare, în care cetăţenii vor fi cei care vor sancţiona aceste derapaje. Electoratul a mai sancţionat o dată deciziile luate de conducerea PNL, însă aceasta se pare că nu învaţă din erorile comise", susţine Ion Cupă, într-un comunicat de presă.

El a mai declarat că va rămâne independent pentru câteva zile pentru că lansarea noului partid liberal, condus de Călin Popescu Tăriceanu, este o chestiune de zile.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: