Demitere la primăria Urdari

Primarul din Urdari, Mihai Calotă, vrea cu orice preţ să scape de viceprimarul din localitate, Bebe Tauru. Şi ca să reuşească acest lucru, va supune la vot demiterea acestuia în cadrul unei şedinţe de consiliu local ce va avea loc la finele acestei săptămâni. Bebe Tauru, se consideră neîndreptăţit şi spune că va contesta hotărârea consilierilor dacă va fi demis. Şi ca să-i facă în ciudă lui Calotă, va candida la alegerile de anul viitor pentru scaunul de primar.

Mihai Calotă vrea să-l demită pe Bebe Tauru din funcţia de viceprimar al comunei Urdari, vineri, în şedinţa de consiliu local. Primarul vine cu această propunere, în urma scandalurilor ce-au avut loc în ultimul timp. Şi în special, din cauza unui control al Gărzii de Mediu în urma căruia primăria a fost amendată cu bani grei. “Înţelegere între mine şi vice nu este deoarece comportamentul lasă de dorit. O să le spun consilierilor să îl demită, pentru că a reclamat la Garda de Mediu, Sanepid, şi a adus prejudiciu la instituţie de 150 de milioane de lei, bani pe care ni i-a dat Garda amendă, plus alte probleme. A trebuit să plătesc. Consilierii vor stabili şi pe cine pun în locul lui, eu nu pun pe nimeni, că nu decid eu”, a declarat primarul din Urdari, Mihai Calotă.

CANDIDATURĂ

Bebe Tauru nu pare speriat de gândul că ar putea fi demis de către consilieri. Acesta recunoaşte că a sesizat Garda de Mediu, motivând prin faptul că primarul nu şi-a făcut treaba pentru comunitate, lucru confirmat prin amenda primită. “Dacă mă vor demite voi contesta hotărârea. Lui îi este teamă, vrea să mă vadă rău cetăţenii, dar lumea ştie cu cine umblă, cine îl coordonează. Voi candida la anul pentru primar şi nu-mi este teamă că nu voi putea să câştig în alegeri”.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: