Derbyul Olteniei, în pericol să nu se dispute

Pandurii sunt în pericol de nu a fi programaţi în campionat...din nou. În centrul atenţiei este tot telenovela Ilie Iordache care pare fără de sfârşit. Liga Profesionistă de Fotbal îi somează pe panduri să plătească 600 de mii de euro către Dinamo în termen de 3 zile altfel nu vor disputa derbyul cu Craiova din etapa a şaptea. Gorjenii au depus apel şi vor afla răspunsul final pe 31 august.

Şirul episoadelor din telenovela cu Ilie Iordache în rol principal şi-a pierdut deja numărul. Profitând de o hotărâre judecătorească Pandurii l-au recuperat gratis în această vară pe Iordache de la AEK Atena dar au parte de alte necazuri de pe urma acestuia.

„Nu plătiţi, nu jucaţi!”

Dinamoviştii nu iau în seamă decizia luată în sala de judecată şi susţin în continuare că trebuie să primească bani pentru că jucătorul a plecat liber de contract de la Tg Jiu. Trupa lui Cristi Borcea a primit deja din partea LPF 400 de mii de euro din drepturile de televizare ale pandurilor. Restul până la un milion îi revendică acum de la gorjeni şi au primit şi avizul favorabil al comisiilor lui Mitică Dragomir. Astfel clubul Pandurii trebuie să le dea bucureştenilor 600 de mii de euro în cel mai scurt timp altfel nu vor fi programaţi în derbyul cu Craiova de peste două etape!

Doar apelul îi salvează

Pandurii nu se împacă însă cu decizia LPF şi au depus memoriu. Cazul va fi însă rejudecat de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, adică aceeaşi comisie care a decis că gorjenii sunt buni de plată! Bossul Condescu se bazează totuşi pe hotărârea judecătorească primită de la Tribunalul de la Craiova, hotărâre în urma căreia grecii de la AEK Atena au şi renunţat la jucător fără pretenţii. Mai mult, Condescu ar vrea să recupereze şi cei 400 de mii de euro, bani cuveniţi din drepturile de televizare pentru sezonul trecut. „Dosarul Ilie Iordache va fi repus pe rol. Nu ştiu ce scriu ziarele dar noi aşteptăm data de 31 să se dea o decizie de către comisii”, a comentat ieri preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu.

„Neprogramarea este o problemă care nu mă priveşte strict, sunt doar consecinţe care mă pot afecta, dar nu cred că se va pune problema să se ajungă acolo”- Ionuţ Badea, antrenor Pandurii.

11 septembrie – este data la care ar trebui să se joace derbyul Olteniei la Tg Jiu.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: