Dermatologul i-a băgat pe gât medicamente la preţ triplu

Un bărbat din Roşia de Amaradia îl acuză pe doctorul dermatolog Constantin Davidescu de faptul că l-a îndrumat intenţionat spre o farmacie de aproape trei ori mai scumpă decât altele din oraş. Dinel Diaconescu a povestit că a mers la dermatolog, iar medicul Davidescu i-a prescris o serie de medicamente pe care l-a sfătuit să le ia de la farmacia din centrul comercial Parâng. Mare i-a fost mirarea omului când a văzut că trebuie să dea 200 de lei pe nişte pastile ce costau de fapt 70 de lei.

Contactat telefonic, medicul Davidescu a explicat că cel mai probabil gorjeanul a luat o cantitate mai mică, şi de asta a costat mai puţin. Interesant este că dermatologul a fost atât de supărat încât a promis că se va ocupa de pacientul vorbăreţ şi de modul în care a fost angajată soţia acestuia la şcoală.

Chiar după Crăciun, pe 28 decembrie, Dinel Diaconescu a mers cu soţia sa la medicul dermatolog. După consult a urmat eliberarea reţetei, numai că medicul dermatolog le-a indicat foarte clar de unde trebuie să ia medicamentele prescrise pe reţetă. De bună credinţă, Dinel Diaconescu a mers la farmacia cu pricina, însă suma calculată de farmacistă l-a speriat. Acesta trebuia să achite nu mai puţin de două sute de lei. Inspirat, acesta a mers la o altă farmacie, iar aici medicamentele au costat doar puţin peste 70 de lei. „Doctorul Constantin Davidescu mi-a zis să merg la farmacia SensiBlue, de la parterul complexului Parângu. A zis că e cea mai bună, îmi oferă reducere de 7%, are prestanţă şi o tot lăuda. Am avut noroc că am întrebat înainte cât costă. Fetele care erau acolo la farmacie mi-au calculat reţeta, la porţie dublă că era şi pentru mine şi pentru soţia mea şi trebuia să plătesc 184 de lei “. Dinel Diaconescu a plecat imediat de la farmacie. „M-am dus la o farmacie situată în apropierea Pieţei Centrale şi acolo, tot pentru cantitate dublă, am plătit doar 70 de lei”.

Medicul, preocupat de angajarea soţiei pacientului

Medicul Constantin Davidescu crede că pacientul este nebun. Acesta a spus că Dinel Diaconescu a făcut scandal şi la cabinet.

„El a venit la mine cu tot cu soţia lui că au nu ştiu ce alergie. I-am dat reţetă dublă pe numele soţiei, că el nu a vrut să fie consultat şi i-am spus să meargă la Sensi Blu că au reducere 7%, spre binele lui. Mi-a zis că a găsit în altă parte mai ieftin, dar el nu ştie că medicamentul pe care eu i l-am prescris, cei de la Sensi Blue i-au calculat o cutie întreagă, nu doar 10 capsule ca la cealaltă farmacie şi de aceea a costat mai mult”, susţine medicul Constantin Davidescu.

Medicul a ameninţat că se va duce la Roşia de Amaradia pentru a afla modul în care a fost angajată soţia lui Dinel Diaconescu. Cel din urmă este administrator la o şcoală din Roşia şi soţia sa îngrijitoare. Medicul crede că Diaconescu nu e străin de angajarea soţiei. „O să mă interesez cum s-a angajat soţia lui la şcoală“, a încheiat supărat dermatologul.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: