Despăgubiți după un accident făcut de fratele milionarului la Loto

Judecătoria Târgu Jiu a pronunțat la sfârșitul săptămânii trecute sentința pe latură civilă într-un dosar ce vizează un accident rutier mortal produs în 2012 de fratele tânărului din Fărcășești care în urmă cu câțiva ani a câștigat la Loto peste un milion de euro. Firma de asigurări Uniqua Asigurări SA este obligată să plătească pentru clientul său Claudiu Gușatu câte 15.000 de lei, ca daune morale, banii urmând să ajungă la cei patru urmași ai bătrânului accidentat mortal cu un an și jumătate în urmă.

Șoferul și-a recunoscut faptele și a fost condamnat în toamna anului trecut la 3 ani de închisoare, executarea fiind înlocuită cu un termen de încercare de cinci ani, sentința rămânând definitivă în luna februarie la Curtea de Apel Craiova.

Claudiu Gușatu a fost implicat într-un accident rutier la sfârșitul lui septembrie 2012. Șoferul a avut neșansa ca un bătrân de 70 de ani să-i apară în față, în încercarea de a traversa strada prin loc nemarcat, impactul cu autoturismul fiindu-i fatal. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, dar chiar și așa s-a ales cu un dosar penal.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: