Zeci de polițiști avansați de Ziua Poliției Române

Ziua Poliției a fost una mult așteptată de zeci de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, care au fost avansați prin ordin de ministru sau prin dispoziția șefului IPJ.

Cinci polițiști gorjeni au fost avansați în grad din ordin al ministrului pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea pe care o desfășoară în cadrul IPJ Gorj. Alți doi colegi ai lor au fost recompensați cu o avansare chiar de șeful IPJ Gorj, Viorel Caragea. Pe lângă aceștia, 64 de agenți și 18 ofițeri au fost avansați la termen. Cei cinci ofiţeri avansaţi prin ordin de ministru sunt Savu Vasile,  Udroiu Nicolae, Alin Lăzăroiu, Iulian Păunescu și Talabă Claudiu. Prin dispoziția șefului inspectoratului au fost avansați în grad înainte de termen agenții de poliție Burciu Mihai, Sorici Emilian și Turbatu Laurențiu.

Diplome și cupe pentru polițiștii sportivi

Alţi poliţişti au fost recompensați cu diplome și cupe pentru rezultatele obținute în urma competițiilor sportive organizate de IPJ Gorj cu ocazia Zilei Poliției Române. „Printre câștigători la tenis s-a aflat Surcel Marius locul 3, lucrează la Poliția Rutieră, locul doi Ion Roșca de la Intervenții Speciale,  locul 1 Radu Petre. La fotbal tenis locul 3 a fost obținut de echipa de la Bumbești-Jiu, Poliția Târgu-Jiu a obținut locul 2 și locul 1 a fost obținut de Poliția Motru. Competiția de fotbal a fost cea mai grea, locul 3 a fost obținut de echipa IPJ Gorj, locul 2 de către Poliția Novaci și locul 1 a fost câștigat de Poliția Târgu-Jiu care are o echipă foarte bună și în ultimii ani mereu au ieșit câștigători”, a precizat Daniel Fețanu.

ANIVERSARE

Poliţia Română a împlinit ieri 192 de ani de atestare documentară. „Toţi aceşti ani încununează o perioadă de încercări, căutări şi realizări, iar în această zi societatea românească îşi reafirmă aspiraţiile de respect pentru lege şi în acelaşi timp îşi exprimă preţuirea faţă de profesia de poliţist şi faţă de profesioniştii care, cu pasiune şi dăruire îşi dedică întreaga lor capacitate serviciului pus în slujba comunităţii”, a fost mesajul comandatului IPJ Gorj, Viorel Caragea.

Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: