Despre grupările de crimă organizată, într-o emisiune la Gorj TV

Subiectul care a ocupat primele pagini ale ziarelor din această săptămână este reprezentat de sentinţa dată de magistraţii gorjeni în favoarea unui afacerist gorjean şi în defavoarea Gorjului. Narcis Daju şi invitaţii săi discută despre ilegalitatea pe care urmează să o facă prefectul Liviu Andrei, cu sprijinul judecătorilor, tema emisiunii fiind „Grupările de crimă organizată îşi fac de cap în Gorj“.

Doar urmărind la GORJ TV ediţia de astăzi joi, 9 iunie, a.c., a „Panoului de Onoare” – singura emisiune de investigaţii din audiovizualul gorjean, veţi avea dovada că anumite grupări de crimă organizată au ajuns să acţioneze pe faţă, la vedere, nestingherite de niciuna dintre instituţiile statului de drept. O astfel de grupare de crimă organizată, alcătuită din funcţionari şi magistraţi corupţi, a făcut ca moştenitorilor lui Grigore Chifu să li se recunoască ilegal dreptul de proprietate asupra a 1000 de ha de pădure. Membri ai acestei grupări au reuşit să cumpere 720 de ha de pădure seculară în schimbul unei sume derizorii de 20 miliarde lei vechi! Tot ei au cumpărat un teren de 10 ha cu 305 milioane lei vechi şi l-au revândut către Hidroelectrica, opt luni mai târziu, pentru “modesta” sumă de 31 miliarde 604 milioane lei vechi. Niciunul din managerii de la Hidroelectrica nu a răspuns şi nu va răspunde penal în urma acestei tranzacţii incredibile.

Invitaţii realizatorului Narcis Daju vor fi Liviu Diaconescu, şeful Departamentului Juridic din Prefectura Gorj, şi Iulian Bocşe, preşedintele Asociaţiei A.D.E.R.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: