Despre Pandurii, euro şi management

Pandurii valorează, potrivit site-ului Transfermarket, circa 18 milioane de euro. Potrivit unor surse din cadrul CS Pandurii, conducerea ar avea mari dificultăţi în a-şi întreţine cele 18 milioane de euro de pe teren. Chiar preşedintele Clubului Pandurii, Mihai Prunariu, declara în ziua reunirii lotului că se va rezolva şi problema restanţelor de la echipă.

Restanţe sunt şi la antrenorul Petre Grigoraş, el amintind că are „promisiuni“ de la conducere. Chiar dacă echipa a scăzut mult ca joc pe teren, nu s-a făcut nici un transfer. Conducerea nu a cumpărat nici un jucător, dar nici nu a vândut. Probleme ar fi cu „vânzătorul şef“, Eugen Pârvulescu, acesta nefiind în graţiile conducerii şi nu a fost prezent nici la reunirea lotului. De asemenea, nu de puţine ori actuala conducere a declarat că este vorba despre aceiaşi jucători, aceeaşi echipă ce a jucat în Europa League.

Surse din cadrul clubului spun că CS Pandurii a ajuns în Europa League cu un antrenor plătit cu 9.000 de euro pe lună. Cristi Pustai a fost înlocuit după venirea lui Mihai Prunariu în fruntea clubului. Semnarea cu Grigoraş a fost prezentată de Mihai Prunariu ca fiind marea sa realizare. Tot surse din club spun că Petre Grigoraş câştigă de la Pandurii 12.000 de euro pe lună. În total, stafful tehnic al pandurilor costă peste 25.000 de euro lunar. Acum, aceeaşi echipă care a evoluat în Europa League are ca obiectiv locurile 1-8. (A.P.)

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: