Destinaţii exotice pentru Valentine`s Day

Agenţiile de turism au lansat oferte care de care mai avantajoase pentru gorjenii care aleg să petreacă Valentine` Day în ţară sau în străinătate. Astfel, remarcate se fac destinaţiile exotice atinse şi ele de reduceri, dar şi staţiunile montane din ţară. Cum oferte sunt pentru toate buzunarele, agenţiile aşteaptă acum doar clienţi îndrăgostiţi.

Sărbătoarea iubirii se apropie aşa că agenţiile de turism din Gorj şi-au luat deja măsuri pentru a atrage cât mai multe cupluri. Îndrăgostiţii pot alege de la destinaţii exotice şi până la o simplă cină romantică într-un hotel din Târgu Jiu. Astfel, gorjenii care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor peste hotare, pot alege Grecia, o destinaţie romantică şi nu foarte costisitoare. „Pentru cei care vor să părăsească ţara, oferte sunt în Bulgaria dar şi Grecia, unde două nopţi cu mic dejun inclus şi cină romantică costă între 150 şi 200 de euro”, a declarat Elena Pecingină, reprezentant agenţie de turism.

Cei care preferă o variantă mai ieftină de ziua iubirii, pot alege o destinaţie ca Olăneşti, Govora sau Căciulata, unde veţi plăti de la 38 la 50 de lei pe noapte iar dacă mai adaugi şi o cină romantică preţul sare la aproape 70 de lei. Oferte sunt şi pentru cei a căror singură avere este dragostea. Aceştia pot să petreacă în stil romantic într-un hotel din oraş. „Pentru gorjenii care nu au posibilitate să plece din oraş, sunt câteva hoteluri care au oferte foarte avantajoase. Aici, o noapte de cazare cu cină romantică inclusă nu depăşeşte 200 de lei”, a declarat Elena Pecingină. Tinerii târgujieni nu au încă foarte clar unde vor petrece de Valentine`s Day dar cu siguranţă vor să facă ceva special. „Nu ne-am hotărât încă ce o să facem, dacă o să plecăm pe undeva dar cu siguranţă o să sărbătorim într-un fel mai special. De obicei, sărbătorim această zi pentru că este un motiv în plus să ne demonstrăm iubirea, suntem de cinci ani împreună”, au declarat Mihaela şi Cătălin, din Târgu Jiu.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: