Dian Popescu, atacat de primarii Hanu şi Cotojman

Fostul copreşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Gorj, Dian Popescu, este atacat de primarii gorjeni. Atât primarul liberal din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, cât şi primarul social democrat din Motru, Dorin Hanu, l-au criticat dur pe senatorul Dian Popescu, la un post de radio local. Cotojman spune că Dian Popescu a marginalizat oamenii de valoare din PNL, în timp ce primarul Hanu susţine că senatorul nu s-a interesat niciodată de soarta motrenilor care i-au adus peste şase mii de voturi în campania electorală din 2012. Dian Popescu nu a dorit să comenteze afirmaţiile celor doi primari.

Primarii gorjeni l-au încolţit pe senatorul Dian Popescu. Liviu Cotojman şi Dorin Hanu au lansat ieri atacuri dure la adresa fostului copreşedinte al PNL Gorj, acuzându-l pe acesta că a marginalizat oamenii de valoare şi că nu şi-a făcut datoria de senator pentru cetăţenii din colegiul pe care a fost ales. Primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, îl dă ca şi plecat pe Dian Popescu din PNL Gorj. ”Cred că este o chestiune de timp ca domnul Dian Popescu să părăsească Partidul Naţional Liberal şi spun lucrul acesta gândindu-mă că, odată cu adoptarea statutului, noi avem un cod etic la nivelul partidului care nu dă voie la viitoarele alegeri să candideze oameni care sunt certaţi cu legea. Nu avem nimic cu el, numai că politica pe care a dus-o în ultima vreme a fost una de marginalizare a anumitor persoane care chiar ştiu să facă politică şi au notorietate”, a spus Liviu Cotojman, primarul din Roşia de Amaradia.

„Nu am niciun motiv să-l agreez”

Mult mai acid în afirmaţii, primarul Dorin Hanu a scos în evidenţă faptul că Dian Popescu a neglijat total comunitatea locală din Motru, deşi oraşul face parte din colegiul senatorului. Supărarea primarului Hanu vine în contextul în care sunt zvonuri că Dian Popescu ar vrea să treacă în tabăra PSD. ”În zona noastră, unde dânsul este senator, nu prea a făcut treabă, nu s-a implicat. Chiar şi de zilele oraşului l-am invitat şi nu a avut plăcerea să treacă prin comunitatea care i-a dat peste şase mii de voturi. Pe mine m-a afectat treaba asta, pentru că apoi tot ei se plâng că nu-i chemăm, măcar să fi venit la zile de sărbătoare, că în rest nu l-am prea stresat eu cu prea multe probleme, pentru că mi le-am rezolvat eu. N-am niciun motiv să agreez venirea lui în PSD, nu a făcut nimic pentru zona Motru şi nu mă interesează ce spun ceilalţi de la Gorj sau din alte părţi”, a spus Dorin Hanu, primarul din Motru.  Senatorul Dian Popescu nu a dorit să vorbească despre acest subiect declarând doar că nu comentează aceste dezinformări.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: