Dian Popescu: Candidaţii PNL nu au bani pentru sondaj

Senatorul Dian Popescu susţine că sondajul PNL costă 8000 de euro şi va trebui suportat de către candidaţi. Acesta crede că nici unul dintre cei care şi-au manifestat intenţia de a candida nu este potent financiar pentru a plăti banii respectivi. În altă ordine de idei, Dian Popescu o laudă pe Niculina Mocioi, însă despre Eduard Berca spune că ar fi „un dezastru” în condiţiile în care ar candida din partea PNL pentru Primăria Târgu Jiu.

Rep.: Care credeţi că va fi candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu?

D.P.: Este o întrebare grea. După hotărârea luată în Biroul Politic Naţional al PNL, candidatul va fi stabilit prin sondaj, sondajul cred că va costa cam 8.000 de euro, dar va trebui plătit de filială, de către candidaţi. Sincer să fiu nu văd nici unul nu numai dispus, nici potent să aibă aceşti bani pentru a promova un sondaj. De aceea spun că este o întrebare foarte grea în acest moment. Eu nu fac previziuni pentru că la PNL Gorj nu avem o conducere riguroasă. După părerea mea, lucrurile nu au fost încă tranşate pentru că ultima decizie o va lua centrul, care va lua foarte greu o decizie în acest sens     

Rep.: Se vehiculează că persoana e deja stabilită. Anumite persoane susţin că Niculina Mocioi va candida la Primăria Târgu Jiu, altele că Marcel Romanescu. Pe care îl consideraţi cel mai potrivit?

D.P.: Într-adevăr, Niculina Mocioi poate fi candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Târgu Jiu pentru că ea are deja o poziţie de deputat, e o femeie care îşi vede de treaba ei. La ora actuală, eu nu văd altă variantă mai bună. Marcel Romanescu nu va fi un candidat al Partidului Naţional Liberal la Primăria Târgu Jiu, are etichetă de perdant, e foarte greu să recapete încrederea şi nici nu cred că el îşi doreşte într-adevăr să candideze.

Rep.: Eduard Berca vine din postura de consilier local şi e familiarizat cu problemele municipiului. Nu credeţi că ar fi un candidat redutabil?

D.P.: Dacă ar candida Berca, Berca ar fi un dezastru, un rezultat dezastruos, nu are notorietate şi nici nu va putea să-i convingă pe oameni că va administra foarte bine Târgu Jiul, alea sunt poveşti. PNL va pierde enorm cu un candidat ca Berca.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: