Dian Popescu despre „deputatul“ Borcan: Vise tată, vise!

Preşedintele PNL Gorj Dian Popescu a comentat mai în glumă mai în serios, la Interviurile Infinit FM, declaraţia aliatului său Marius Borcan, referitoare la intenţia acestuia de a candida la parlamentare pe Colegiul 1. Borcan a spus că va merge la Bucureşti de unde aşteaptă să ia dezlegare pentru a intra în lupta pentru Camera deputaţilor pe colegiul ocupat acum de Dan Ilie Morega. „Aş putea să spun şi eu ca domnul Morega: Vise tată vise! Nu, glumesc, ca să mai extind emisiunea. Exclus. Dânsul poate să trimită ce hârtii vrea la Bucureşti, dar asta nu înseamnă că va obţine un colegiu. Într-adevăr Colegiul 21 este al PNL Gorj“, a declarat Dian Popescu.

Liberalul a mai spus că şi el vrea să candideze la alegerile parlamentare, dar mai întâi trebuie să aibă o discuţie la centru.

Deşi Florin Cârciumaru a declarat la un alt radio local faptul că PSD va pune candidaţi în 5 colegii şi ACD, adică PNL ŞI PC, în 3, liberalul a spus că nu a fost o discuţie pe această temă singura împărţeală fiind aceea de 50-50. (M.B)

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: