Dian Popescu despre „iepurele” lui Ruşeţ

Atacurile politice se intensifică odată cu apropierea alegerilor. Candidatul USL pe Colegiul 1 Senat, Dian Popescu, susţine că Ilie Petrescu şi-a depus candidatura pe acest colegiu doar pentru a-i face un serviciu democrat-liberalului Ion Ruşeţ.

Dian Popescu – USL, Ion Ruşeţ – ARD şi Ilie Petrescu – PPDD sunt principalii candidaţi pentru un mandat de senator pe colegiul 1. Dian Popescu spune că Petrescu a intrat în aceste alegeri doar pentru a-l ajuta pe Ruşeţ. „Ei ştiu că eu voi fi pe primul loc, detaşat de locul al doilea. Este normal, mai ales că voi candida sub sigla USL. Ei încearcă să facă tot posibilul să nu închid colegiul cu 50% plus unu din voturi şi atunci să meargă în parlament Ruşeţ de pe locul al doilea, la redistribuire. Ilie Petrescu a intrat în luptă doar pentru a nu închide eu colegiul”, a spus Dian Popescu ieri, la un post local de televiziune.

Liderul liberal nu se arată însă îngrijorat, pe motiv că Ilie Petrescu a trecut prin prea mult partide şi nu mai poate convine electoratul: „Domnul Petrescu a fost la PRM, apoi la noi la PC, s-a dus la PP, face jocurile PD-L. Electoratul este educat şi nu va cădea în astfel de capcane. Ilie Petrescu va avea o mare dezamăgire după alegeri”.

Dian Popescu susţine că USL va închide toate cele opt colegii parlamentare în Gorj, astfel că toate blaturile făcute între PD-L şi PP-DD se vor dovedi inutile.

ACUZE

Dian Popescu l-a atacat pe Ion Ruşeţ şi pentru că a acţionat ca un reprezentant al patronatului, deşi a ajuns în parlament susţinut de sindicate. „Nu ştiu cum a putut să voteze tăierea salariilor cu 25%. Cum a putut un lider de sindicat să voteze aşa ceva?”, a fost atacul lui Dian Popescu.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: