Dian Popescu discută în şedinţa de azi despre aliaţii pesedişti

Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, va pune astăzi în discuţie în cadrul Consiliului Naţional Executiv al PNL nemulţumirile pe care le are la adresa PSD-ului, mai exact funcţiile puţine pe care liberalii le deţin în cadrul Consiliului Judeţean.

Dian Popescu a declarat in campania pentru preşedinţia partidului că va discuta cu preşedintele Consiliului Judeţean despre faptul că este nemulţumit de funcţiile puţine pe care liberalii le deţin. De aici s-a ajuns la ideea ca Dian Popescu va încerca schimbarea majorităţii în Consiliul Judeţean. “Eu nu am declarat că vreau schimbarea majorităţii în consiliu, am spus că sunt nemulţumit de alianţa cu PSD, lucru pe care îl susţin în continuare. Nu pot însă să iau eu o astfel de decizie. Trebuie să mă consult şi cu cei de la centru. Nici mie nu mi-ar conveni ca cineva din partid să ia decizii de capul lui. Ideea cu schimbarea majorităţii mi-a fost pusă în gură de un băieţaş de la PRM care vorbeşte în conferinţe tot ce îi spune Călinoiu“, a declarat Dian Popescu.

A cam întors-o

Dian Popescu a declarat că va pune în discuţie astăzi la Consiliul Naţional Executiv şi aceste probleme de la Gorj, deşi la nivel central s-a format deja alianţa PSD-PNL pentru moţiune. “Voi discuta astăzi despre la centru aceste nemulţumiri, voi mai discuta dacă va fi nevoie şi cu domnul Călinoiu. Voi forma poate chiar o comisie pentru a discuta despre aceste lucruri cu PSD. Nu pot să iau astfel de decizii de unul singur“, a mai spus preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: