Dian Popescu îl ia la mişto pe Călinoiu

Liberalul Dian Popescu şi pesedistul Ion Călinoiu şi-au stricat relaţiile de sinceră prietenie cu care se lăudau pe toate posturile de televiziune. După ce Dian Popescu a declarat că Ion Călinoiu nu se mai află pe lista PSD Gorj pentru alegerile pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, cel din urmă a izbucnit. Ion Călinoiu susţine că este doar o invenţie a unui politician debutant. Popescu nu se opreşte şi-l ia la mişto pe Călinoiu: „eu sunt preşedinte de partid, el nu“.

Între liderul liberalilor gorjeni, Dian Popescu şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a izbucnit de ceva vreme un conflict. Dian Popescu susţine că social-democraţii nu-l mai suportă pe Călinoiu şi chiar preşedintele partidului, Victor Ponta, nu-l mai are la suflet motiv pentru care nu va mai fi nominalizat pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. „Domnul Călinoiu nu va mai fi candidatul PSD la Consiliul Judeţean. Victor Ponta abia aşteaptă să scape de Ion Călinoiu din PSD pentru că a făcut mult rău partidului. 80% din liderii PSD nu-l  văd cu ochi buni şi nu-l mai suportă pe Călinoiu pentru că nu a făcut altceva decât a târât partidul în scandaluri atât cu PDL-ul cât şi cu PNL-ul”, a precizat Dian Popescu, preşedinte PNL Gorj.

Popescu: Vorbesc la caterincă cu Ion Călinoiu

Social-democratul Ion Călinoiu consideră că nu-i poate da o replică lui Dian Popescu pentru că sunt vorbe spuse de un politician debutant. „Nu mai comentez declaraţiile lui Dian, vreau să pun punct acestei polemici cu un politician debutant. Dian minte, inventează şi discută numai prin mass-media. La ultima mea discuţie telefonică cu el mi-a zis < Să trăiţi şefu’ >”, a precizat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Dian Popescu se crede însă mai presus decât Călinoiu şi susţine că a vorbit la caterincă cu el. „Eu sunt preşedintele organizaţiei, el nu. Eu vorbesc de la egal la egal cu preşedintele PSD, nu cu el. Iar că i-am zis <Să trăiţi şefu’> pot să vorbesc la caterincă cu cine vreau eu”, a spus Dian.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: