Dian Popescu, în campanie la Borăscu

Candidatul USL la Senat pe Colegiul 1, Dian Popescu, şi-a continuat turul electoral prin judeţ în aceste zile. Liberalul şef Dian Popescu s-a întâlnit cu cetăţenii din comuna Borăscu, după care a împărţi flori femeilor din municipiul Motru.

La Borăscu, Dian Popescu a mers pe uliţele satelor din localitate pentru a le aduce la cunoştinţă cetăţenilor proiectele lui electorale, dar şi importanţa prezenţei la vot. „Aţi văzut că Guvernul Ponta a reîntregit salariile şi a înlăturat impozitarea pensiilor. Noi nu suntem ca ceilalţi, nouă ne pasă de bătrâni, de copii, de viitor. Victor Ponta şi viitoarea echipă de parlamentari USL de la Gorj, din care voi face parte şi eu, vor sprijini acest judeţ în folosul tuturor gorjenilor, fără diferenţe. Vă promit că 2012 este anul victoriei, este anul când România şi gorjenii au nou început”, le-a spus Dian Popescu oamenilor din localitatea Borăscu.

Constantin Ţucu, primarul comunei Borăscu, le-a dat asigurări celor doi candidaţi USL că toţi cetăţenii din comunitatea pe care o conduce vor vota Dian Popescu la Senat. Ţucu le-a vorbit oamenilor cât de important este în această societate ca primăriile să aibă oamenii lor în Parlament. „Numai împreună cu candidaţii noştri putem să continuăm proiectele Guvernului USL. Ca să reuşim să păstrăm locurile de muncă, să modernizăm drumuri, şcoli şi spitale e nevoie de oamenii noştri capabili. Parlamentarii fac legi, dar mai ştiu că îi ajută şi pe cei din teritoriu. Şi comuna noastră va fi ajutată după 9 decembrie pentru că împreună votăm USL”, a precizat edilul comunei Borăscu.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: