Dian Popescu: În conducerea CEO sunt membri PSD, nu PNL

Dian Popescu a răspuns la Radio Infinit acuzaţiilor de trădare venite din partea lui Florin Cârciumaru, preşedinte PSD Gorj. Cârciumaru spunea că PNL a purtat discuţii la Ministerul Economiei pentru actuala conducere a CEO şi că ponoasele le trage el. Liderul PNL Gorj a recunoscut discuţia cu ministrul Daniel Chiţoiu, dar reaminteşte că în conducerea companiei sunt membri PSD, nu PNL.

Reporter: Aţi văzut declaraţiile domnului Florin Cârciumaru. Este supărat pentru conducerea CEO şi doreşte o întâlnire la premierul Ponta.

Dian Popescu: Domnul președinte Cârciumaru are perfectă dreptate și am înțeles din declarația dânsului că ori de câte ori ne vom întâlni cu primul ministru, cu miniștrii PSD și PNL pentru a discuta problemele din județul Gorj, ne vom întâlni împreună și pentru acest lucru îi mulțumesc și sunt de acord cu domnul președinte Cârciumaru.

Rep.: Spune că au fost discuţii pe la spate. Ce înseamnă discuții pe la spate- Au fost până acum discuții pe la spate la care nu au participat şi cei de la PSD?

D.P.: Nu cunosc aceste lucruri, eu într-adevăr am avut o discuție cu domnul ministru al Economiei, că este vicepreședinte al PNL, dar am avut o discuție după ce a fost numită conducerea Complexului Energetic Oltenia și din conducerea complexului nu face parte niciun membru al PNL, nu a recomandat PNL pe nimeni, nu are nicio legătură cu numirea conducerii CEO. După câte știu eu, din conducerea complexului fac parte doi membri PSD, nu doi membri PNL.

Rep.: Ce părere aveți despre poziția domnului Cârciumaru?

D.P.: Mulțumesc domnului Cârciumaru pentru că a luat această poziție și înțeleg că ori de câte ori se va întâlni cu primul ministru voi fi invitat și eu. Ca atare și noi când ne vom întâlni cu miniștrii liberali îl vom invita pe domnul Câriumaru și nu numai. Nu înțeleg de ce tocmai domnul Cârciumaru este supărat și nici nu m-a întrebat ministrul Economiei pe mine când a numit conducerea CEO. Nici nu mi-a cerut părerea. Efectiv am aflat-o din presă. Dialogul îl doresc și eu. Nu îi înțeleg supărarea. E un alt subiect.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: