Dian Popescu: Nu l-am ofertat pe Marius Vlaicu

Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a comentat înscrierea lui Dan Ilie Morega în UNPR Gorj. Popescu a spus că USL ar trebui să aibă în vedere faptul că Morega este un om politic cu experienţă. Mai mult, Dian Popescu a infirmat la Radio Infinit că i-ar fi făcut ofertă lui Marius Vlaicu. Oricum, în ultimele zile Vlaicu a subliniat că ar putea face echipă cu Morega. 

Ce părere aveţi despre ce se întâmplă în UNPR Gorj?

Cunoscându-l foarte bine pe domnul Morega cred că nu ar trebui să-l ignorăm. Dl Morega este un om cu experienţă politică mare. Părerea mea este că nu va rămâne sub Marius Vlaicu, cu toate că Marius Vlaicu este un amic de-al meu, un om cu care mă înţeleg foarte bine, şi-n viaţa politică şi-n cea personală, dar nu cred că va rezista dl Morega. Din punctul meu de vedere, nici nu cred că ar fi corect, este totuşi deputat.

Credeţi va Marius Vlaicu va fi schimbat?

Nu există altă variantă decât Dan Ilie Morega preşedinte, dacă cei de la nivel naţional l-au ales. Este o persoană care poate aduce procente serioase. Nu cred că dl Morega nu va fi preşedinte. Asta e normalitatea, fiind deputat. Trebuia să o facă de la început, nu să-l lase pe Marius Vlaicu şi acum să-l schimbe în timpul jocului.

I-aţi făcut ofertă dlui Vlaicu?

Referitor la Marius Vlaicu, să ne înţelegem foarte bine. Eu nu ofertez pe nimeni. Am citit într-un ziar că l-am ofertat. Nu este adevărat. Am avut o discuţie personală. El a dat-o publicităţii, eu n-aş fi dat. Dacă îndrăgeşte valorile uşile-i sunt deschide. I-am spus că dl Morega va fi preşedinte şi a spus că dacă va fi aşa va pleca.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: