Dian Popescu: Ruşeţ nu minte

Dian Popescu a răspuns acuzaţiilor venite din partea senatorului Ion Ruşeţ, care a spus că în ultima vreme merge des la Complexul Turceni, unde „face organigrame“. Liderul liberal a spus la Radio Infinit că nu se implică în acest domeniu şi că a fost o singură dată la CE Turceni. Cu toate acestea, Dian Popescu spune că Ruşeţ nu minte.

Reporter: Senatorul Ion Ruşeţ spune că este implicat prea mult politicul în constituirea acestui complex. 

Dian Popescu: Nu există nici un director în complexuri energetice, Rovinari, Turceni, Craiova, fără să fi fost membru, candidat de primărie, consilier judeţean, local. Nu există nici un director de mină din cadrul SNLO care să nu fi fost membru sau consilier, local sau judeţean al PDL. Deci are dreptate. Dl Ruşeţ să dea exemplul unei persoane care nu este director şi nu este în PDL sau nu are funcţie politică în PDL.

Rep: Se referă la USL, nu la PDL

D.P.: Cum să se refere la noi atât timp cât ei au pus toţi directorii. Toţi membrii BPJ sunt consilieri judeţeni, foşti candidaţi.

Rep: Spune că faceţi organigrame…

D.P.: Dl Ruşeţ este dezinformat. O singură dată am fost la Termocentrala la Turceni. Îl cunosc foarte bine pe dl Ruşeţ, nu este un om care să mintă, dar este dezinformat.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: