Dian Popescu va susţine candidaţii Partidului Conservator

Dian Popescu a confirmat faptul că Partidul Conservator “va merge în alianţă”. Deşi conservatorii vin cu pretenţii mari, şeful liberalilor spune că încă nu le cunoaşte solicitările. Ba mai mult, a mai precizat că le vor fi susţinuţi candidaţii la anumite primării numai în condiţiile în care aceştia vor fi persoane cu potenţial.

Preşedintele PNL Gorj a declarat că la întâlnirea de la centru de luni s-a stabilit ca Partidul Conservator va rămâne în alianţa USL. Dian Popescu spune că se va decide ce primării vor reveni conservatorilor în urma discuţiilor ce vor fi purtate în aceste zile cu liderii lor. “Partidul Conservator va merge în alianţă, aşa cum se stabilise iniţial. Urmează să avem o discuţie cu liderii PC-ul şi vom vedea cu ce candidaţi  vin. În condiţiile în care ne vor putea convinge că vor avea rezultate bune, le vom susţine candidaţii. Nu vom mai efectua sondaje pentru aceştia întrucât timpul până la alegeri este foarte scurt”, a declarat Dian Popescu. Deşi reprezentanţii PC-ului au pretenţii mari, şeful liberalilor spune că, până în momentul de faţă, acestea nu i-au fost aduse la cunoştinţă.

CE VOR CONSERVATORII

Printre solicitările conservatorilor se numără cedarea primăriilor Novaci, Cătunele, Tismana, Glogova şi Ioneşti; câte două locuri de consilieri municipali la Târgu Jiu şi Motru şi alte asemenea posturi la diferite primării din judeţ.

CONGRESE

Tot în cadrul discuţiilor purtate luni la Bucureşti s-a stabilit că în perioada 6-7 aprilie vor avea loc congrese separate ale PC-ului, PSD-ului şi PNL-ului, după care se va organiza un congres comun în vederea stabilirii candidatului pentru preşedinţia României.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: