Din nou inundaţii pe Calea Severinului din Târgu Jiu

Târgujienii de pe Calea Severinului au din nou probleme din cauza inundaţiilor. După ploile de duminică noaptea apa a intrat în gospodăriile oamenilor. Localnicii s-au mai confruntat cu situaţii similare şi în urmă cu aproximativ două săptămâni când echipele care lucrau la canalizare au spart conducta.

Şi de această dată, oamenii cred că au de suferit din cauza lucrărilor de proastă calitate executate de Aparegio. „Toată apa e la mine în curte, chiştoace, gunoaie, bălegar. Aşa ştie primăria să facă proiect, aşa rezolvă autorităţile problema apei pe Calea Severinului. Strada au dărâmat-o, au scos conducta de canalizare de nu ştiu câte ori, au făcut numai gropi, au spart conducta de apă, nu fac nimic de calitate, îşi bat joc de noi. Totul a început acum câteva săptămâni când muncitorii care au lucrat la canalizare au spart o conductă cu excavatorul. De atunci o tot cârpesc, se sparge din nou, apa intră în curţile noastre. Acum a mai şi plouat şi toate gunoaiele de pe stradă ni le-a adus apa până la uşa casei. Strada Calea Severinului este wc-ul din Târgu Jiu”, a spus un localnic.
Autorităţile susţin că s-au luat măsuri pentru rezolvarea problemelor, totuşi acestea persistă. „Am discutat cu societatea Aparegio, societatea Aparagio a luat măsuri şi în acea zonă, iar în ceea ce ne priveşte am încercat să găsim toate soluţiile pentru ca nimeni să nu aibă de suferit atunci când ploile sunt cu debite mai mari. Nu există zonă pe care să nu o fi luat la mână, nu există zonă în care să nu fi venit la apelul fiecărui cetăţean din Târgu Jiu”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: