Victorie la debut pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a debutat cu o victorie în noua ediţie de campionat. Repartizate în Seria B a Diviziei A, elevele lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-au impus, fără probleme, în deplasare, pe terenul echipei CSU Oradea, scor 36-26, la pauză scorul fiind de 17-12 pentru gorjence.

Debut în forţă pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu în noua ediţie de campionat. Handbalistele de la Târgu Jiu  au controlat partida de la Oradea de la un capăt la celălalt, a informat oficial CSM.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost jucătoarea CSM Târgu Jiu, Anna Ivanenko, cu 9 goluri marcate, urmată de sărbătorita zilei, Ira Zinatullina, cu 7 goluri înscrise în poarta gazdelor de la Oradea.

Liviu Andrieş şi-a felicitat jucătoarele pentru evoluţia din acest meci şi consideră că CSM Târgu Jiu este pe un drum bun. „A fost un meci bun, pe care l-am controlat în permanenţă. Am reușit să continuăm prestația bună pe care am avut-o la turneul de la Târgu Jiu și asta ne dă încredere pentru viitor și pentru ceea ce ne propunem. Mă bucur că am avut posibilitatea să acordăm minute tuturor jucătoarelor din lotul pe care l-am deplasat la Oradea. Vreau să le felicit pe fete, pe această cale, pentru determinarea lor și pentru evoluția solidă pe care au avut-o”, a declarat după meci Liviu Andrieş, antrenor principal al CSM Târgu Jiu.

Antrenorul gorjean a rulat în această partidă tot lotul avut la dispoziţie, a mai informat site-ul CSM: Alina Ciuchiatu, Elena Cristina Popovici, Elena Marica Bercu – Bianca Stanca 2g, Oana Iordache, Andreea Olariu, Valentina Toader 3g, Anna Ivanenko 9g, Mădălina Olariu 2g, Irina Neacşu, Ira Zinatullina 7g, Gabriela Frunză 1g, Iulia Andrei 5g, Ioana Toader 2g, Sabine Klimek 5g.

Galerie foto


Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: