Victorie cu 18-1 în Liga Elitelor U 15 pentru Pandurii

Juniorii clubului Pandurii, grupa de copii născuţi în anul 2007, participă la o nouă cometiţie, Liga Elitelor Under 15 ani. În prima etapă a campionatului de calificare organizat de AJF Gorj, juniorii pregătiţi de antrenorul Alin Popenaru au reuşit o victorie la scor în faţa celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu U 15.

 AJF Gorj organizează în această toamnă turneul de calificare la faza naţională a Campionatului de Juniori U 15, Liga Elitelor. Juniorii clubului Pandurii au avut un start foarte bun, impunându-se la scor în prima etapă care s-a disputat în week-end. „Campionatul de juniori Under 15 ani, turneu de calificare pentru Liga Elitelor, a început în week-end cu o victorie categorică pentru juniorii clubului Pandurii. Grupa de juniori 2007, pregătită de antrenorul Alin Poenaru, s-a impus cu scorul de 18 – 1 în meciul din prima etapă judeţeană a Ligii Elitelor U 15, în faţa echipei Viitorul Târgu Jiu U15”, a informat pagina de facebook a Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii. Turneul de calificare pentru Liga Elitelor U 15 va continua în weekendul viitor, Pandurii U15 urmând să joace cu CS Parângul Bumbeşti Jiu.

În urmă cu o săptămână au început noul sezon al Campionatului Naţional de juniori şi grupele de juniori Under 17 şi Under 19 ale clubului Pandurii, ambele debutând cu victorii în prima etapă din noul sezon.

În etapa a doua din week-end grupa de juniori Under 19, pregătită de antrenorul Florin Popete, a pierdut meciul cu LPS Sebeş, scor 1-3, iar grupa de juniori Under 17, pregătită de antrenorul Constantin Frimu, s-a impus cu scorul de 2-0 în meciul cu juniorii de la LPS Sebeş.

Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: