CSO Filiaşi a refuzat oferta celor de la UTA

ACSO Filiași a refuzat invitația echipei UTA de a juca partida din 16-imile Cupei României la Arad. Echipa pregătită de gorjenii Mario Găman şi Bobi Staicu, şi pentru care evoluează mai mulţi foşti jucători de la Pandurii va aduce o echipă de Liga 1 pe terenul de la Filiaşi.

UTA poate spune că a avut noroc la tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României, în sensul că va întâlni un adversar abordabil, din Liga 3. Teoretic, CSO Filiași nu ar trebui să le dea prea mari dureri de cap arădenilor, dar echipa lui Mario Găman a dovedit că este imprevizibilă şi chiar s-a bătut la promovare în vară.

Conducătorii clubului din Liga 1 au încercat să mute duelul de la Filiaşi la Arad, dar conducerea oltenilor a refuzat politicos. „Cu tot respectul pentru UTA și fanii ei, nu ne putem priva suporterii noștri de un așa meci. Până la urmă, acesta este și farmecul cupei, să aduci în fața publicului tău o formație mai tare, pe care altfel nu ar avea șansa să o vadă decât la televizor. Așadar, încă de la început le-am spus celor de la UTA că vrem să jucăm la noi, o șansă mică să plecăm de pe terenul nostru ar apărea doar dacă vom fi obligați să jucăm în nocturnă. Dar și atunci, am avea varianta mai aproape de casă, pe stadionul din Turnu Severin”, a declarat Florin Spînu, președintele clubului din Filiași.

Discuția nici nu mai are rost, din moment ce FRF și televiziunile au programat meciul dintre echipa de pe locul 2 în Seria a 6-a a Ligii 3 după trei etape și UTA la ora 16:00. Ziua în care are loc partida joi, 23 septembrie, meciul urmând să se vadă și pe micile ecrane.

Dacă UTA se va afla la primul meci în această ediție a Cupei României, ACSO Filiași a trecut deja de trei tururi: 3-0 la CS Cârcea (Liga 4, în Faza a II-a), 11-10 după lovituri de departajare cu Vedița Colonești (Liga 3, în Faza a III-a) și 3-2 cu ACS Viitorul Târgu Jiu (Liga 2, în Faza a IV-a).

Vizualizări: 1,788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: