ACS Viitorul primeşte vizita unei foste echipe din Liga 1

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a obişnuit deja să joace aproape la mijlocul săptămânii, aşa cum este programat şi meciul cu FC Hermannstadt. Marţi, de la ora 17:00, are loc partida din etapa a şasea, aceasta urmând să se dispute pe Stadionul Municipal din Severin.

Meciul dintre AVS Viitorul Târgu Jiu şi FC Hermannstadt se va juca pe stadionul din Severin, pentru că la târgu Jiu gazonul este în perioada de refacere. Sibienii vin din postura de fostă echipă de Liga 1 care are ca obiectiv revenirea rapidă pe prima scenă iar o victorie în meciul de la Severin i-ar readuce pe locul I în clasament. De cealaltă parte, chiar dacă la nivel declarativ obiectivul celor de la ACS Viitorul ar fi tot promovarea, echipa se află pe una dintre ultimele poziţii, doar formaţia din Constanţa având doar un punct acumulat în acest sezon, pentru că Astra a venit din Liga 1 cu o penalizare care i-a anulat punctele acumulate.

Jocul de marţi este primul meci după eliminarea cu peripeţii a echipei lui Cristian Lupuţ din Cupa României de către CSO Filiaşi. Scorul a fost 3-2 pentru echipa lui Mario Găman, după ce ACS Viitorul a condus cu 2-0 la pauză. După meci stafful și jucătorii s-au întors la Târgu Jiu  cu ce au găsit pentru că autocarul echipei a plecat gol de la Filiaşi, la cererea conducerii, care a dorit să pedepsească echipa pentru eliminarea din cupă.

ACS Viitorul Târgu Jiu este pe locul 17 în clasamentul cu 20 de echipe al Ligii 2, cu doar două puncte, urmată doar de echipa din Constanţa cu un punct, pentru că ultima clasată, Astra, care e pe ultimul loc, are două victorii şi două rezultate de egalitate anulate de deficitul de puncte cu care a venit din Liga 1.

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: