Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Direcţia de Evidenţă ne schimbă numele din buletin

Actele de identitate ale gorjenilor care poartă nume şi prenume compuse vor fi modificate ca urmare a unei Hotărâri de Guvern ce a intrat în vigoare în urmă cu câteva zile. Astfel, începând cu luna în curs numele şi prenumele compuse se vor scrie fără cratimă. „Acest lucru a fost impus printr-o Hotărâre de Guvern pentru a ne putea alinia Uniunii Europene, privind scrierea actelor de identitate. Modificările vor fi făcute treptat, pe măsură ce actele expiră sau trebuie înlocuite. De asemenea, va fi actualizată şi baza de date”, a declarat Laurenţiu Dan, directorul Direcţiei de Evidenţa Persoanelor din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

ACTE

Peste 900 de târgujienii au probleme cu actele de identitate, fie le au expirate, fie au împlinit vârsta de 14 ani şi nu au buletin. Laurenţiu Dan a mai spus că 500 de persoane au restanţe justificate fiind vorba de persoane plecate din localitate, arestate sau posibil decedate. Târgujienii care nu au actele în regulă riscă amenzi între 40-80 lei, fără a avea posibilitatea să achite doar jumătate din cuantumul lor.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: