Director de carieră, perdant în fața unui lider de sindicat

Directorul Carierei Roșiuța, Constantin David, a pierdut în primă instanță procesul intentat liderului de sindicat Nicu Bunoaica.

Dosarul a fost deschis pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu la sfârșitul lunii mai, având ca obiect „pretenții”. Directorul David a fost atacat în dese rânduri de președintele Sindicatului Solidaritatea 2003, de la Lupoaia, așa că s-a considerat denigrat și a ripostat în instanță.

„Respinge acţiunea. Ia act că pârâtul solicită cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu apel, în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se va depune la Judecătoria Tg-Jiu”, a decis, luni, instanța.

Bunoaica a susținut mereu că nu are temeri în legătură cu acest litigiu, pentru că rolul său de sindicalist este să critice administrația.

Cei doi s-au duelat și electoral în această toamnă. David a fost candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Motru. El a reușit să obțină cu 400 de voturi mai mult decât Bunoaica, dar insuficient pentru a câștiga primăria. Liderul de sindicat a candidat din partea Partidului Ecologist Român, primind puțin peste 100 de voturi.

Vizualizări: 5,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: