Condamnare pentru un fost polițist local

Un fost salariat al Poliției Locale Târgu Jiu a fost condamnat pentru mai multe furturi comise la începutul anului. Sentința pronunțată miercuri de Judecătoria Târgu Jiu nu este definitivă.  Constantin Dragoș Medeleanu a primit condamnări cuprinse între 6 și 9 luni, el fiind acuzat de comiterea a cinci furturi. Pedepsele au fost contopite într-una singură.

„Contopește pedepsele stabilite şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 9 luni închisoare, la care adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, rezultând în final pedeapsa de 1 an și 5 luni închisoare. Constată că inculpatul a fost reținut în cauză pentru o perioadă de 24 de ore prin ordonanța din data de 19.03.2020. (...) dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an și 5 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei”, a decis instanța.

Fostul polițist local este obligat să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Târgu Jiu, în cadrul Transloc sau Edilitara Târgu Jiu.

„La data de 3 ianuarie a.c., patrula de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, în timp ce se afla în executarea serviciului de patrulare pe raza municipiului, a surprins un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi sustras un pachet de țigarete dintr-un autoturism parcat pe strada Prahova, din municipiul Târgu Jiu, aparținând unui bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, anunța IPJ Gorj.

Vizualizări: 10,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: