Directorii complexurilor îl ajută pe Şova să dea în judecată ANAF

Directorii complexurilor energetice Turceni şi Rovinari, Octavian Graure şi Tiberiu Trotea, par să fie la dispoziţia senatorului Dan Şova, cum a menţionat cel din urmă. După ce întreaga săptămână, presa a relatat despre controlul ANAF la Gorj şi despre prejudiciul de 1, 1 milioane de euro creat de firma de avocatură parteneră lui Victor Ponta, directorii de la complexuri dau adrese potrivit cărora nu a fost nici un control!!!

Senatorul PSD Dan Şova a cerut complexurilor printr-o adresă să i se spună dacă există vreun raport de inspecţie fiscală de la ANAF. Răspunsurile le-a primit cu promptitudine. Astfel că deşi există un prejudiciu în urma contractelor oneroase cu Casa Şova, toată lumea îi stă senatorului PSD la dispoziţie.

Senatorul Dan Şova declara într-o emisiune pe posturile naţionale că în urma adreselor primite de la Turceni şi Rovinari nu a fost făcut niciun control aşa cum spune şeful ANAF, Sorin Blejnar. Cert este că răspunsul la adresele făcute a fost trimis cu numaidecât, dat fiind că scandalul a pornit acum câteva zile, deşi jaful a fost produs în 2008.

„Am primit aceste adrese şi am trimis şi un răspuns. Am spus că nu am primit rezultatul controalelor făcute de ANAF”

Diana Milea, purtător de cuvânt CE Rovinari

Ţin să vă spun că în adresele primite de mine în cursul zilei de ieri (marţi - n.r.) de la Rovinari şi Turceni se atestă că nu există nici un raport de inspecţie fiscală în acest moment, ca atare, cei de la ANAF trebuie să se aştepte la o discuţie destul de lungă cu foştii mei colegi, care au solicitat să li se comunice dacă există vreun act de control şi ANAF până în acest moment nu a răspuns. (...) Nu ştiu de unde au scos ziarele”

Dan Şova, senator PSD

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: