Directorul Antonie o verifică pe soţia lui Răuţ

Directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, prezent aseară la emisiunea "Punctul pe i" de la Acces TV, a răspuns sesizării unui telespectator, care a spus că în timp ce au fost reduse mii de salarii, cel al soţiei directorului de Resurse Umane Ion Răuţ a crescut cu câteva sute de lei. "Voi verifica şi dacă se confirmă voi lua măsuri", a promis Antonie.

Nu este primul semnal potrivit căruia în CE Oltenia există o clientelă care şi-a crescut salariile folosind programul informatic sau prin includerea sporurilor în salarii înainte ca acestea să fie tăiate. Uniformizarea făcută în aprilie ar fi trebuit să elimine toate inechităţile, dar sunt multe sesizări că nu este aşa.

Daniel Antonie a mai spus că în aceste zile se fac simulări pe salariile muncitorilor, pentru uniformizare, dar că aici diferenţele nu ar fi aşa de mari ca la TESA. Cu toate acestea, sunt de notorietate diferenţele dintre minerii care provin din complexurile Turceni şi Rovinari pe de o parte şi cei din SNLO pe de altă parte. (A.A.)

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: