Directorul CE Turceni le taie subordonaţilor cheful de călătorii

Directorul general al CE Turceni, Octavian Graure, a decis ieri ca mai mulţi angajaţi ai companiei să nu participe la un turneu de bridge, de la care altădată erau nelipsiţi. Evenimentul va avea loc pe litoral, în staţiunea Mamaia, iar astfel de manifestări erau obişnuite în anii trecuţi fiind organizate cu ocazia Zilei Energeticianului.

Conducerea CE Turceni refuză orice cheltuială care nu este strict necesară pentru funcţionarea unităţii. Astfel, manifestările altădată obişnuite pentru Ziua Energeticianului vor fi anul acesta mai sărace. Directorul general al complexului a declinat ieri invitaţia de a trimite cinci angajaţi la un turneu de bridge, chiar dacă participarea devenise tradiţională. „Aceste activităţi sportive se desfăşoară în fiecare an, dar acum nu va mai participa nimeni de la noi pentru că vrem să economisim banii. De obicei mergeau 5 ingineri şi probabil au crezut că vor merge şi de data aceasta, dar nu voi aproba nicio plecare“, a declarat Graure.

Participarea salariaţilor la concursuri sportive şi culturale se va limita anul acesta la cele organizate pe plan local. Din lipsa de fonduri sindicatele spun ca prefera aceasta varianta. “Nu mai participăm la manifestările sportive de la mamaia pentru că ne costa bani. Până acum deplasările erau suportate de administraţie şi sindicate, dar de când a venit criza am hotărât să organizăm aceste activităţi aici la Turceni. Se desfăşoară chiar în această perioadă“, a declarat, liderul sindicatului Energia, Constantin Iovan.

Administraţia CE Turceni nu va mai aproba nicio deplasare, nici măcar in afara judeţului.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: