Directorul Marius Boeriu, înnebunit după trandafirii galbeni

Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, este pasionat de flori. Cel mai mult îi plac trandafirii galbeni şi nu ezită să-i dăruiască soţiei la câte un eveniment mai special. Deşi are o grădină frumoasă, îi pare rău că nu se poate ocupa mai mult de florile sale. De asemenea, Marius Boeriu regretă că nu şi-a petrecut mai mult timp cu familia sa. Acesta spune că îşi va lua revanşa în acest concediu deoarece se pregăteşte să plece pe litoral.

Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, a absolvit Facultatea de Medicină din Craiova şi lucrează în sistemul sanitar de peste 20 de ani. Acesta este pasionat de flori, iar în curtea casei sale şi-a amenajat o grădină încântătoare în care predomină trandafirii. Cei mai mulţi dintre aceştia sunt galbeni. “În general, florile mele preferate sunt trandafirii, însă pentru cei galbeni simt o atracţie specială. Nu este vorba despre nici o superstiţie ci doar mi se par mai deosebiţi. De câte ori soţia mea sărbătoreşte un eveniment important nu ezit să-i dăruiesc un buchet cu trandafiri galbeni. Îmi plac florile şi îmi pare rău că nu am prea mult timp pentru a petrece în  grădină”, a declarat Marius Boeriu. Totodată, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Gorj spune că şi-a neglijat familia din cauza programului de lucru foarte încărcat. “Regret că am pierdut nişte momente importante din viaţa familiei şi că nu mi-am petrecut suficient timp alături de cele două fiice ale mele”, a precizat directorul DSP Gorj. Cu toate acestea, Marius Boeriu spune că îşi va lua revanşa în concediu. “Ministrul Sănătăţii mi-a dat vestea, în urmă cu câteva ore, că mi s-a aprobat concediul de odihnă. Astfel, sunt hotărât ca începând de luni să merg cu familia mea pe litoralul românesc pentru vreo zece zile. Sper astfel să-mi iau revanşa faţă de familie, iar fetele mele să nu se mai simtă neglijate de către mine”, a declarat Marius Boeriu.

PLANURI

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj îşi face deja planuri şi pentru concediile viitoare. “Sper ca la anul să vizitez Franţa deoarece fiicele mele şi-ar dori să ajungă la Disneyland. De asemenea, sper să merg şi în Deltă pentru că mi-ar plăcea foarte mult să pescuiesc”, a precizat Marius Boeriu.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: