Directorul Metrorex vrea să fie parlamentar de Gorj

Directorul Metrorex Bucureşti, Gheorghe Udrişte, intenţionează să se apropie mai mult de organizaţia PDL de la Gorj. Primul pas a fost înscrierea în partid încă de acum un an, iar acum este interesat de un post în Biroul Politic Judeţean. Udrişte spune că la următoarele alegeri parlamentare ar vrea să fie pe listele PDL Gorj. Acesta ar vrea un post de senator, post ocupat acum de Ion Ruşeţ.

Udrişte s-a înscris în PDL Gorj, deşi locuieşte în Bucureşti, deoarece îşi are originile în Turceni.

Zvonurile conform cărora Gheorghe Udrişte va candida la funcţia de preşedinte al filialei judeţene Gorj a PDL au fost infirmate chiar de către acesta. Directorul general al Metrorex susţine că nici nu i-a trecut vreodată prin cap să acceadă la o funcţie înaltă în PDL Gorj.

Interesat de un post în Biroul Permanent

Gheorghe Udrişte, directorul general al Metrorex, susţine că niciodată nu s-a gândit să candideze pentru funcţia de preşedinte la PD-L Gorj şi toate zvonurile pe această temă sunt simple scorneli. Vrea însă să prindă un loc în Biroul Permanent Judeţean. „Am văzut ce s-a scris în presa locală de la Gorj, dar nu-mi dau seama de unde au scos că eu aş vrea să candidez. Nu am avut niciodată intenţia de a candida, fără măcar să fi avut vreo discuţie în prealabil cu liderii centrali ai partidului sau cu cei locali. Singura mea dorinţă este aceea de a prinde un loc în Biroul Permanent Judeţean pentru a fi mai aproape de gorjeni şi de locurile în care m-am născut, am crescut şi am fost educat”, susţine Gheorghe Udrişte.

„Intenţia mea este să candidez la obţinerea unui loc în Biroul Permanent la PDL Gorj pentru că am intenţii si pentru mai târziu, în sensul de a candida pentru un mandat în Parlamentul României“, a adăugat Udrişte. 

În apărarea lui Udrişte sare şi şefa democrat-liberalelor de la Gorj, Maria Moţa. „Este păcat că numele lui Gheorghe Udrişte este târât în aceste scandaluri de la nivelul filialei de la Gorj. Este un om deosebit care şi-a făcut un nume fără a avea vreun sprijin politic şi de aceea cred că nu merită acest lucru”, spune Maria Moţa, preşedinta organizaţiei de femei PD-L Gorj.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: