Directorul Stoica a demisionat de la UM Sadu

Gheorghe Stoica, directorul Uzinei Mecanice Sadu, a demisionat din funcţia de şef interimar la sfârşitul săptămânii trecute, în momentul de faţă aflându-se în perioada de preaviz.

Stoica şi-a pus demisia pe seama faptului că unitatea nu are materie primă pentru onorarea comenzilor. „Nu e o zonă simplă, e complicată, depinde de multe chestii, care din păcate nu sunt la îndemâna celor din Gorj, sunt de peste noi. Eu zic că, la un moment dat, va exista şi o logică în domeniul industriei de apărare şi sper să se întâmple lucrul ăsta”, a precizat Stoica.

Mandatul său trebuia să expire în luna ianuarie, însă Stoica vrea să se întoarcă mai devreme la postul său de director tehnic, din cadrul Romarm. „Îmi expiră mandatul care a tot fost prelungit. Trebuie să discut cu şefii mei, cu Consiliul de Administraţie, n-am venit să stau la Sadu, am venit pentru o perioadă scurtă, care s-a tot prelungit. În momentul de faţă, salariile şi dările sunt la zi, lucrurile stau cu totul altfel decât atunci când am venit eu la uzină”, a declarat Gheorghe Stoica.

Potrivit unor surse, în funcţia de director al UM Sadu va fi numit Gigel Capotă, fost comisar şef al Gărzii Financiare Gorj. Până în urmă cu două luni, Capotă a lucrat ca şef al Corpului de Control al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, funcţie pe care a pierdut-o în favoarea altei persoane.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: