Disponibilizări la Direcţia pentru Agricultură Gorj

Jumătate din angajaţii Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj îşi vor pierde locul de muncă începând cu data de 1 iulie. Decizia aparţine Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi prevede reorganizarea organigramei la toate direcţiile din ţară.

Începând cu luna iulie, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Gorj va funcţiona doar cu jumătate din personalul angajat. Din cei 70 de angajaţi, aproape 35 îşi vor pierde locul de muncă, ca urmare a restructurărilor impuse de Guvern prin Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Totodată, ministerul a  anunţat că la nivelul fiecărei direcţii vor avea loc comasări ale departamentelor pentru a putea fi efectuate restructurările impuse. „În funcţie de numărul de angajaţi ai fiecărei direcţii din ţară vor avea loc şi restructurările necesare. Sunt direcţii care ai câte 140 de angajaţi. Noi nu avem decât 70 de oameni, iar din aceştia o să mai rămână cam 34, nu se ştie exact care va fi situaţia, aşteptăm noi dispoziţii de la minister”, declară Aurel Tomescu, directorul DADR Gorj.

Noile norme au zdruncinat şi fotoliile a 4 directori din cadrul DADR Gorj. Şeful direcţiei mărturiseşte faptul că la nivelul DADR Gorj, patru din cei şase directori existenţi şi-au pierdut postul de conducere încă de la începutul lunii iunie. „Din cei şase directori de la DADR Gorj, începând cu data de 1 iunie au mai rămas patru, respectiv eu şi directorul adjunct Virgil Drăguşin. Restul nu mai ocupă aceste funcţii”, mai spune Aurel Tomescu, director DADR Gorj.

Deocamdată conducerea Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Gorj aşteaptă să primească noua organigramă.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: