Disponibilizări la Electrica

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj a primit notificări de la încă doi angajatori care vor face disponibilizări în luna decembrie. Remarcată se face însă SC Electrica Serv SA de unde vor pleca mai mult de 60 de oameni. În jur de 600 de gorjeni vor rămâne fără un loc de muncă în preajma sărbătorilor.

Doi angajatori din Gorj vor face disponibilizări semnificative luna următoare astfel că nu mai puţin de 600 de oameni nu vor mai avea un loc de muncă. SC Electrica Serv SA va disponibiliza un număr de 62 de angajaţi în timp ce SC G4S Cash Services SRL va da afară opt persoane. „Pentru luna decembrie am primit alte două notificări din partea a doi angajatori care au anunţat că vor disponibiliza un număr de 70 persoane. Este vorba de SC Electrica Serv SA şi SC G4S Services SRL. Prima va disponibiliza 62 de angajaţi iar cea de-a două opt angajaţi”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătoarea de cuvânt a AJOFM Gorj.

De menţionat ar mai fi că, tot în luna decembrie au mai anunţat disponibilizări şi Hidroconstrucţia, Petrom şi Forconcid SA. Cei mai mulţi disponibilizaţi vor fi <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Hidroconstrucţia, respectiv 496 de gorjeni.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: