Dispute între „baronul“ Călinoiu şi "traseistul politic“ Morega

Cuvinte grele între Dan Ilie Morega şi Ion Călinoiu! Parlamentarul de pe Colegiul nr.1 spune că şeful judeţului a devenit un baron care-şi sfidează proprii primari. Ion Călinoiu îi răspunde cu aceeaşi monedă: Morega este un demagog ordinar care a intrat în panică pentru că nu-şi găseşte alt partid în care să se înscrie! Schimbul de replici vine în contextul în care deputatul a declarat la Radio Infinit că Florin Cârciumaru este politicianul pe care gorjenii şi-l doresc preşedinte al Consiliului Judeţean.

Deputatul Dan Ilie Morega este convins că Ion Călinoiu nu mai are şanse să câştige cel de-al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. Morega susţine că omul cel mai bine văzut de gorjeni şi care ar trebui să candideze pentru această poziţie, este primarul de la Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru. Călinoiu crede că de fapt Morega urmăreşte ceva, iar laudele la adresa lui Cârciumaru nu sunt gratis.

Morega: Se comportă ca un baron

Deputatul Morega afirmă că Ion Călinoiu nu a făcut nimic pentru acest judeţ.

„Călinoiu să le spună gorjenilor, câte locuri de muncă a creat, în judeţ, prin pârghiile pe care le are Consiliul Judeţean?” întreabă Morega.

Morega susţine că Ion Călinoiu nu mai este agreat nici de o parte din primarii partidului din care face parte. Deputatul a declarat că edilii i s-ar plânge de atitudinea de „baron” pe care o afişează şeful judeţului, în ultimul timp.

„Nu mai este dorit de proprii primari. A început să se comporte ca un baron, ca un moşier pe propria moşie“, a spus Morega.

Călinoiu: Este un demagog ordinar

Catalogarea ca „baron” îl supără rău pe Ion Călinoiu. Preşedintele Consiliului Judeţean vine cu o replică la fel de dură la adresa lui Morega pe care îl face „reclamagiul judeţului”, „demagog ordinar”, „neprofesionist” şi „megaloman”. Ion Călinoiu crede că deputatul aruncă momeala cu Florin Cârciumaru la Consiliul Judeţean, ca să bage zânzania în conducerea PSD Gorj.

„Proiectele de care vorbeşte el sunt în concordanţă cu interesele lui, aşa cum a fost mereu. Nu ştiu cu cine vorbeşte noapte şi face nişte proiecte care nu sunt în concordanţă cu strategia judeţului. Nu mă surprinde această situaţie. Dan Ilie Morega este demagogul ordinar, neprofesionistul şi omul care s-a născut într-un sistem care avea la bază acel criteriu de a peria şi apoi a săpa. Când vede că nu mai găseşte nici un partid începe să dea din gură. Poate să latre despre Călinoiu cât o vrea“, a spus Călinoiu la Radio Infinit.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: